Jul

Gør julestemningen levende

Julen er både festlig, hyggelig og ikke mindst fyldt med spændende arrangementer.

Rollespilsakademiet tilbyder en lang række inddragende og lærerige børnearrangementer, til skoler, biblioteker og institutioner. For eksempel fås vores nisseværksted - hvor nisserne skal bruge hjælp med alt fra at lave trylledrikke til gaveindpakning, både som et ’lukket arrangement for op til 25 børn, og som et åbent værksted, der kan bruges til både julemarkeder og i storcentre.

Julen betyder også julefrokoster, og vi har både store og små festlige tiltag, der kan gøre din julefrokost til noget helt særligt. Lad os stå for enten en fotostand – komplet med både fotograf, mini-studie og en lang række sære, sjove og festlige kostumer. Eller lad os stå for den obligatoriske quiz, med både talkshow vært og pointtavle på stormskærm - Kun fantasien sætter grænser!

Så har du en vild idé, eller vil du høre mere om nogle af vores tilbud, så tøv endelige ikke med at kontakte os!

forespoergsel  book

Nisseværkstedet: Hjælp nisserne med at blive færdige inden jul! 2 timer – max 25 – 8.500 kr.

 

Det spektakulære juleshow: Lad os stå for den årlige julequiz! Quizzen fås både som færdigdesignet konkurrence i general viden, men kan også designes ud fra jeres ønsker.  2 timer – max 50 – fra 12.500 kr.

 

Red Julen: Noget er gået helt galt! Har I hvad der skal til for at løse mysteriet og redde julen? 2 timer – 25 deltagere – 7.000 kr.

 

Fotobooth: Det er altid fedt med gode minder, men med sjove fotos varer de for evigt. Med vores fotobooth opstiller vi både en lækker baggrund, en lang række udklædningstøj og festlige hatte og selvfølgelig en fotograf, der står klar til at forevige jeres festlige humør.   2 timer – intet max – 8000 kr.

 

Juleeventyret mellem bøgerne: Figurerne fra en række af de klassiske juleventyr er sluppet løs! Hjælpe biblioteksnissen med at få dem alle sammen sikkert tilbage igen. 2 timer – 25 – 8.000 kr

 

Alle priser er eks. moms og transport, se mere under vores salgsbetingelser