Sommerferieaktiviteter

SOMMERFERIEAKTIVITETER

Sommerferien er altid en fantastisk mulighed for at få børn og unge udenfor og aktiveret. Rollespil er en oplagt aktivitetsform, hvor deltagerne både får udfordret deres kreativitet og får pulsen op. Langt de fleste af vores rollespil er designet til at kunne rumme både de store og små børn og kræver intet andet af jer som kunde, end en lokation og et tidspunkt.

Vi tilbyder flere forskellige typer af sommerferie aktiviteter, som du kan læse mere om her under, eller i vores katalog.

Oplevelsesland

Har i et mindre område er et oplevelsesland oplagt. Her kan børnene gå frit imellem de forskellige aktiviteter mens forældrene slapper af i sommersolen. Læs mere om de forskellige sjove temaer og universer i kataloget.

Træningslejre

Et mindre område kan også hurtigt omdannes til en ridder eller spionskole, hvor op til 20 børn af gangen oplæres i enten ridderdyder og sværdkamp eller spionage og skuddueller. Vi kalder dem træningslejre og dem kan I læse mere om dem i kataloget.

Opgaveløb

Har I et større område er et opgaveløb oplagt. Her bliver deltagerne sat grundigt ind i historien og udstyret med et opgavehæfte, der tydeligt viser, hvor de skal hen og hvad de kan opleve – en sjov oplevelse for hele familien og en glimrende måde at gå på opdagelse i sin egen by.

Rollespilsaktiviteter

Sidst men ikke mindst har vi vores klassiske rollespilaktiviteter, der alle er designet til at kunne køres for en mindre gruppe børn på et par timer, i alt fra et klasselokale til et lille lokalbibliotek. Her er kreativiteten i højsædet og deltagerne kan få deres kreationer med hjem som evigt minde. Aktiviteterne kan desuden let sammensættes til en længere rollespilsuge, der afsluttes med et fantasifyldt og actionpræget rollespil for hele områdets børn – Læs mere om både vores mange workshops og sjove rollespil for op til 100 børn i kataloget.

download folder