last man standing

Last man standing

Har I brug for et afbræk i hverdagen, en undskyldning for at lære navnene på de nye kollegaer, eller bare en god grund til at forvandle kontorlandskabet til en slagmark i to timer?
”Last man standing” er et actionpræget og festligt indslag i hverdagen eller til firmafesten.
Vores professionelle instruktører sørger for stemningen, forklarer reglerne og udleverer pistoler og ’ofre’ til alle. Deltagerne har nu to timer til at forsøge at skyde deres mål. Lykkes det, overtager de offerets mål. Legen fortsætter til der kun står én person sejrrig tilbage.

Spillet kan bruges som et festligt indslag, en to timers pause, hvor de ansatte skal samarbejde om at ’overtage’ bestemte områder af kontoret, eller som en ekstra udfordring i løbet af en almindelig arbejdsdag, hvor selv det at hente en kop kaffe kan være livsfarligt!

Hvem står levende tilbage, når tiden er gået?

Spillet er med til at give et sjovt twist på den klassiske arbejdsdag eller firmafest. Vi medbringer alle nødvendige rekvisitter.

Arrangementet er sjovt og alle kan være med – og så er det velegnet, hvis kollegaerne skal lære hinanden bedre at kende, eller nye teams skal rystes lidt mere sammen.