Vi tilbyder

Hos Rollespilsakademiet tilbyder vi en bred palette af forskellige events til både børn og voksne – alt sammen med udgangspunkt i rollespil.

På denne side kan du få et overblik over vores forskellige kategorier. Eksempelvis Børneunderholdning med fokus på sjov og aktiv udvikling til både institutioner og biblioteker, eller Børneaktiviteter, hvor du finder alle vores kreative værksteder og tema events til messer og kulturarrangementer. Under både læringsspil og historieformidling finder du desuden de tilbud, der med fokus på læring, er målrettet skoler, museer og andre kulturinstitutioner.

 Og sidst men ikke mindst kan de voksne lære at lege igen, til et af vores fantastiske polterabend events, der garanterer at I både for pulsen op og noget at snakke om bagefter!

 Skulle du mod forventning ikke finde det du søger, eller har du spørgsmål til et specifikt event kan du altid give os et kald på telefon 71995780 og skulle du sidde og brænde inde med en særlig idé, du gerne vil have ført ud i livet, så laver vi også skræddersyede events.

børneaktiviteter  Workshops og værksteder til kulturarrangementer, messer, biblioteker m.fl. Vi kan bidrage med levendegørelse, under­holdning og aktivering af gæster i alle aldre.

 

børneunderholdning  Vi aktiverer børnene med udfordrende leg. Uanset om I er på udkig efter et par timers underholdning eller pædagogisk formidling af et bestemt tema.

 

læringsspil  Rollespil er underholdende og en sjov måde at lære på – hvad end det drejer sig om historiske fakta eller praktiske færdigheder. Se vores spil til skoler m.fl.

 

børnefødselsdage  En fødselsdag, I aldrig glemmer. Giv dit barn den ultimative temafødselsdag med rollespil! Vær helt for en dag, bekæmp monstre og find skatten!

 

Rollespilsakademiet historieformidling

 

polterabender  Skal din ven(inde) have en uforglemmelig polterabend? Vi har det meste – hvad enten I vil jage monstre, lege med NERF-guns,  løse mordgåder eller noget helt fjerde!

 

uafhaengighedserklaeringen

Forfatningsskabelse i praksis

1776 erklærede de amerikanske kolonier deres uafhængighed fra den engelske krone ved at underskrive et dokument. For mange virker det abstrakt at et stykke papir kan have en afgørende betydning i forhold til noget så konkret som et magtforhold.

Rollespillet Uafhængighedserklæringen opstiller en situation der er analog med de debatter, der lå bag underskrivningen af det historiske dokument.

Samtidig illustrerer rollespillet præcis hvor kompliceret, en demokratisk forhandling reelt kan være. Som afslutning diskuteres det dokument, deltagerne har udformet i løbet af spillet, og perspektiverer til dagens USA.

Mål:

Anbefalet målgruppe: Historie A

Kernestof: 1776-1914, Brud og tradition, revolutioner og menneskerettigheder

Aktiv læring om en af verdens mest betydningsfulde demokratiske processor. Aktivt samspil med samfundsfaget, i studier om samfundsformen fra dengang og til nu. Aktiv refleksion om dokumentets forfatning, om en anderledes forfatning ville have skabt et anderledes Amerika.