Vi tilbyder

Hos Rollespilsakademiet tilbyder vi en bred palette af forskellige events til både børn og voksne – alt sammen med udgangspunkt i rollespil.

På denne side kan du få et overblik over vores forskellige kategorier. Eksempelvis Børneunderholdning med fokus på sjov og aktiv udvikling til både institutioner og biblioteker, eller Børneaktiviteter, hvor du finder alle vores kreative værksteder og tema events til messer og kulturarrangementer. Under både læringsspil og historieformidling finder du desuden de tilbud, der med fokus på læring, er målrettet skoler, museer og andre kulturinstitutioner.

 Og sidst men ikke mindst kan de voksne lære at lege igen, til et af vores fantastiske polterabend events, der garanterer at I både for pulsen op og noget at snakke om bagefter!

 Skulle du mod forventning ikke finde det du søger, eller har du spørgsmål til et specifikt event kan du altid give os et kald på telefon 71995780 og skulle du sidde og brænde inde med en særlig idé, du gerne vil have ført ud i livet, så laver vi også skræddersyede events.

børneaktiviteter  Workshops og værksteder til kulturarrangementer, messer, biblioteker m.fl. Vi kan bidrage med levendegørelse, under­holdning og aktivering af gæster i alle aldre.

 

børneunderholdning  Vi aktiverer børnene med udfordrende leg. Uanset om I er på udkig efter et par timers underholdning eller pædagogisk formidling af et bestemt tema.

 

læringsspil  Rollespil er underholdende og en sjov måde at lære på – hvad end det drejer sig om historiske fakta eller praktiske færdigheder. Se vores spil til skoler m.fl.

 

børnefødselsdage  En fødselsdag, I aldrig glemmer. Giv dit barn den ultimative temafødselsdag med rollespil! Vær helt for en dag, bekæmp monstre og find skatten!

 

Rollespilsakademiet historieformidling

 

polterabender  Skal din ven(inde) have en uforglemmelig polterabend? Vi har det meste – hvad enten I vil jage monstre, lege med NERF-guns,  løse mordgåder eller noget helt fjerde!

 

Rollespil til institutioner

Vi aktiverer børnene med udfordrende leg

Uanset om I er på udkig efter et par timers underholdning eller pædagogisk formidling af et bestemt tema, er I kommet det rigtige sted hen. Vi har et udvalg af rollespil for børn i alle aldre – et udvalg, der kun bliver større, og sagtens kan udvides, hvis I står med en specifik idé, I vil have designet et rollespil til.

Rollespil er et genialt værktøj til at stimulere fantasien, sammenholdet og empatien, og så aktiverer det deltagerne på en måde, andre aktiviteter ikke kan hamle op med. Det er nemt at glemme eventyret om den seje heltinde og monsteret, der blev slået ihjel – det er væsentligt sværere at glemme, hvis man selv var heltinden, der stod med sværdet i hånden!

På Rollespilsakademiet har vi mange års erfaring i at lave rollespil til underholdning såvel som til læring, og rollespillets pædagogiske princip er vores vigtigste værktøj, både til udvikling af faglig kunnen og som socialt redskab.

Herunder følger nogle eksempler på events, vi tidligere har haft succes med at lave for institutioner og både mindre og større grupper af børn – heriblandt en del rollespil, der behandler vigtige og spændende dele af Danmarkshistorien.

Tøv ikke med at kontakte os, selvom jeres idé endnu ikke er på formel – så skræddersyr vores dygtige designere et event til jer.

Vi er klar til at skabe den helt rigtige oplevelse for jer og de børn, I arbejder med.