En fødselsdag, I aldrig glemmer

Giv dit barn den ultimative temafødselsdag med rollespil!

Vores professionelle og dedikerede team tilrettelægger og designer de allerbedste børnefødselsdage, og dukker op med erfarne instruktører og alt det nødvendige udstyr.

Vælg det, der passer til dit fødselsdagsbarn; hvad enten det er skattejagt med uhyggelige monstre, tryllestavsbygning, sværdkamp med pirater, detektivopgaver eller noget helt femte, har vi stor erfaring med at designe og afvikle det helt rigtige arrangement. Det er kun fantasien, der sætter grænser – og fantasi har vi heldigvis nok af!

Fødselsdagen kan foregå i jeres baghave, et skovområde i nærheden eller et tredje sted, der passer jer.

Her er eksempler på, hvordan en rollespilsfødselsdag kan se ud, men lad dig ikke begrænse af de muligheder, du finder her – vi designer gerne en unik oplevelse, der opfylder lige præcis dit barns ønsker! Du kan også hente en inspirationsfolder her. Vi glæder os til at skabe en fantastisk fødselsdag for dit barn!

Heltenes Prøve

Børnene læres op i heltefaget, og skal bekæmpe det onde monster og ender som dagens helte!

Kaptajn Kaspers Piratskole

Børnene bliver pirataspiranter som bliver testet af Kaptajn Kasper inden piratskibet drager til søs. Splitte mine bramsejl!

Den første tryllestav

Et magisk univers, hvor børnene skaber deres egen personlige tryllestav, og lærer de nødvendige færdigheder ud i det magiske univers af en Tryllestavsmester.

Troldeskatten

Skattejagt med tre skattejægere, hvor børnene skal finde en sagnomspunden troldeskat og nedkæmpe den uhyggelige vogter.

Den Magiske Skole

En magisk uddannelse, hvor børnene lærer at udnytte sit magiske potentiale med brygning af trylledrikke og en personlig tryllestav under kyndig vejledning af dygtige magiske professorer.

Den forsvundne fange

Børnene skal være detektivaspiranter som skal finde fangen S56 og efterforske hans forsvinden - et mysterie, som det lokale fængsel ikke kunne opklare.

Kamptræning

Kampræning der udfordrer børnenes koordinationsevner, giver sund motion og er sjov - og ufarlig.

Sværdbygningsworkshop

Kreativ og skabende håndværk - lad børnene skabe deres eget latex-sværd, og banke sine vener med det bagefter!

 

Forespørgsel: Børnefødselsdag

1000 tegn tilbage