Temauge

En uge med alt fra troldmænd til riddere for skoler og institutioner

Hos Rollespilsakademiet planlægger og afholder vi temauger for folkeskoler og institutioner.

Det hele bliver designet og tilpasset netop jeres behov, og kan være for et par enkelte klasser, eller hele skolen.

Dette kunne være en uge i ridderens tegn, hvor eleverne bygger deres egne sværd, syer ridderkofter, maler våbenskjolde og lære at slås – Alt sammen afsluttet af et stort fælles rollespil på sidste dagen, hvor de sammen besejrer den onde troldmand!

Eller en uge med trolddom og magi, hvor vores dygtige instruktører underviser i alt fra eliksirbrygning til kampmagi, mens andre elever møder magiske væsner i kælderen. Kun fantasien sætter grænser!

Fælles for alle vores temaer er, at vi skifter mellem kreative værksteder, fantasifulde aktiviteter og aktiverende lege, hvor alle får pulsen op – på den måde sikrer vi, at alle elever kan være med.

For rollespil er et fantastisk redskab til, at inkludere og aktivere alle og kan derfor være fantastisk som intro til et nyt skoleår eller som en måde at ryste op i de vante rammer.

Føler du dig inspireret? Eller har du en vil idé, du gerne vil have ført ud i livet? Så ring til os! Vi kommer gerne ud og besøger jeres skole eller institution til en uforpligtende snak om, hvad vi kunne finde på til jer.

forespoergsel  book

Den magiske skole: På den magiske skoler lære eleverne om alt fra tryllestavsteori til troldepasning. En temauge spækket med kreative værksteder og magiske oplevelser! Fra 40.000 kr. ekskl. Moms  (100 børn/3 dage)

 

Spionskolen: Har I hvad der skal til, for at blive hemmelige agenter og forsvare Gud, Konge og Fædreland? På Rollespilsakademiets spionskole, prøver børnene kræfter med både kodebrydning, militærtræning og spionage! 40.000 kr. ekskl. Moms (100 børn/ 3 dage)

 

Riddere og drager: Byg jeres egne sværd, lær om middelalderens ridderdyder og forbered jer på den endelige kamp mod den onde troldmand! Fra 35.000 kr. ekskl. Moms  (100 børn/3 dage)

 

Vikingerne kommer! Gå på opdagelse i legenderne om de Nordiske Guder, lær hvordan vikingerne levede og prøv kræfter med at slås med både rundskjolde og sværd.  Fra 30.000 kr. ekskl. Moms (100 børn/3 dage)

 

Alle priser er eks. moms og transport, se mere under vores salgsbetingelser