Læringsspil

Rollespil er underholdende og en sjov måde at lære på – hvad end det drejer sig om historiske fakta eller praktiske færdigheder.

Når læring skal formidles og forstås, så det sidder fast, er læringsrollespil et oplagt værktøj. Med vores metoder får deltagerne lov at tage del i den fortælling, de skal lære om, så oplevelsen sidder i hele kroppen, når dagen er ovre.

Vi skaber læring gennem leg for mange forskellige målgrupper, både folkeskolen, gymnasiet, voksenuddannelser, fagforeningsmedlemmer der skal lære om praktikforløb m.fl. 

Vi har gennem mere end ti år arbejdet med at skabe verdener der kan opdages, opleves, røres ved, tales med og reflekteres over. At mærke historien på egen krop gør den særligt relevant og mindeværdig. Og når historien på den måde har sat sig fast, er den også lettere at reflektere over og derfor forstå.

På Rollespilsakademiet har vi mange års erfaring med at designe undervisnings- og læringsspil, og vores dygtige designere sidder altid klar til at lave et spil om lige netop dét emne, der er relevant for jer. Derfor må I ikke tøve med at kontakte os, hvis I skulle have brug for noget andet end de læringsspil, vi har listet nedenfor.

forespoergsel  book

 

  

Vidste du

At der er lavet en del forskning som afdækker, at rollespil både er en god metode til at lære fagligt indhold, men også skaber større motivation og sammenhold blandt deltagerne.

 

Læs mere om hvorfor vi bruger rollespil som metode her

LANDBOREFORMEN I 1788. Et historisk rollespil om landboreformen. Velegnet til undervisning som læringsrollespil i skolen. Antal deltagere: Max. 25. Varighed: 2 timer. Pris: 6.000,-.

 

FRA HULEMAND TIL BONDEMAND. Et historisk rollespil, der tager deltagerne med fra den tidlige jægerstenalder op til bondestenalderen. Antal deltagere: Max. 25. Varighed: 2 timer. Pris: 6.000,-.

 

SVEND, KNUD OG VALDEMAR. Med sværd, action og episke taler bliver børnene krigere, og lærer samtidig om de sagnomspundne kongsemner Svend, Knud og Valdemar. Antal deltagere: Max. 100. Varighed: 2 timer. Pris: 9.000,-.

 

KOLONISERING AF OCEANIEN. Et historisk rollespil om kolonisering af nye områder. Velegnet til undervisning som læringsrollespil i skolen. Antal deltagere: Max. 25. Varighed: 2 timer. Pris: 6.000,-.

 

GRUNDLOVEN AF 2. JUNI 1849. Et historisk læringsrollespil om tilblivelsen af grundloven. Lær at forstå vigtigheden af grundloven og dens historiske rolle. Antal deltagere: Max. 25. Varighed: 2 timer. Pris: 6.000,-.

 

DEN SORTE DØD. Et rollespil med fokus på middelalderens store klasseskel. Velegnet til undervisning. Antal deltagere: Max. 25. Varighed: 2 timer. Pris: 6.000,-.

 

BØRNEKORSTOGET. Et historisk rollespil for mange deltagere. Også velegnet som læringsrollespil i undervisningen. Antal deltagere: Max. 100. Varighed: 3 timer. Pris: 19.000,-.

 

VALHALLAS PRØVELSER. Et rollespil, der levendegør myter fra nordisk mytologi. Antal deltagere: Max. 25. Varighed: 3 timer. Pris: 7.000,-.

 

UAFHÆNGIGHEDSERKLÆRINGEN. Et historisk rollespil om forfatningsskabelse. Velegnet i forbindelse med undervisningen. Antal deltagere: Max. 25. Varighed: 2 timer. Pris: 6.000,-.

 

1864. Et historisk rollespil, der udforsker og reflekterer over et af landets mest afgørende historiske øjeblikke. Antal deltagere: Max. 25. Varighed: 2 timer. Pris: 6.000,-.

 

Alle priser er eks. moms og transport, se mere under vores salgsbetingelser