Børneaktiviteter

Rollespil får alle med på legen! Hvad end det er messer, festivaler, udstillinger eller noget helt fjerde I arrangerer, kan vi bidrage med levendegørelse, underholdning og aktivering af gæster i alle aldre.

Rollespil er en anderledes måde at underholde gæster eller publikum – for vi bringer deltagerne ind til at blive en del af begivenheden, snarere end tilskuere. Vi garanterer en uforglemmelig oplevelse, der inspirerer til indlevelse og kreativitet, uanset om I ønsker kamparena og sminkebod, levende figurer eller rollespil med opgaver til deltagerne.

Kun fantasien sætter grænser; vi kan komme med alt fra en magisk skole med tryllestavsbygning og eliksirbrygning til sminkebod, sværdbygning og kamparenaer, hvor børnene kan slås mod seje helte eller farlige trolde.

Nedenfor finder du nogle eksempler på børneaktiviteter vi tilbyder, og har god erfaring med.
Vi håber du bliver inspireret af de mange aktiviteter vi har nedenfor, men lad jer endelig ikke begrænse – vi designer gerne en unik oplevelse, der passer rammerne for jeres arrangement.

Vi glæder os til at skabe en fantastisk oplevelse sammen med jer!

 

Vidste du

At vi kan sammensætte vores mange forskellige aktiviteter lige som I ønsker og skabe et eventyrligt univers som passer præcis til jer.

Skal det være en magisk skole, et spionakademi eller en heltetræningslejr, det er kun fantasien der sætter grænser!