Historieformidling

Underholdende og interaktiv formidling til både børn og voksne

I et historisk rollespil skabes der en verden, der kan opleves, røres ved og reflekteres over. For når historien mærkes på egen krop, bliver det langt lettere at drage paralleller til sin egen verden, hvilket skaber bedre forståelse. Vi arbejder ud fra et ønske om at skabe den underholdende og engagerende historieformidling, der opfordrer til publikumsdeltagelse. Vi tror nemlig på, at den gode oplevelser sker i interaktionen med formidleren og at læring sker bedst når den leges ind.

Med udgangspunkt i dette har vi udviklet den formidlingsform, vi kalder Levende Figurer, hvor reenactment mixes med rollespil og historieformidlingen sker ved, at lade fortidens kendte personer fortælle deres egen historie i interaktionen med publikum. De levende figurer kan både bruges som primære historieformidlere til et større museumsarrangement. Men kan også skabe liv i en historisk bygning eller give det ekstra niveau af indlevelse til et større middagsselskab.  

Vigtigst for os er, at I som museum, skole eller anden kulturinstitution ved, at i hos os får et arrangement, der enten tilpasses eller skræddersyes, så det passer ind i jeres historiske felt, tidsperiode og tema. Så I på den måde får et fantastisk og nytænkende arrangement, der rummer hele jeres elev eller publikumsgruppe uden at gå på kompromis med det faglige. Uanset om det er til en uge med ferieaktiviteter, en temauge for hele skolen eller en kulturnat.

Herunder kan du læse mere om vores allerede eksisterende arrangementer, som for eksempel ridderskolen eller urteværkstedet, der kan bruges som en sjov og aktiv tilføjelse til både det historiske marked eller temadag på museet. Samt vores eksisterende læringsrollespil til større grupper af børn, der let kan tilpasses efter jeres behov.

forespoergsel  book

 

Vidste du

At levende figurer kan være både fra middelalderen og fra 1980’erne, eller fiktive personer fra din yndlingsbog?

Urteværksted: Deltagerne får både lov til at brygge deres helt egen tryllebryg, mens de lærer om troldfolkene i 1600 tallet.  2 timer – Intet max – 6000 kr.

 

Levende figurer: Det er altid sjovt at lære historien, fra folk der var der selv. Få lyslevende historiske  figurer til dit arrangement eller museum.  2 timer – 1 instruktør – 2000 kr.

 

Kamparena: Lad kommende krigere, prøve deres færdigheder af, med ufarlige skumvåben.  Alt sammen pyntet så det passer i en historisk verden.  2 timer – intet max – 8.000 kr

 

Svend, Knud og Valdemar: Underholdning og historieundervisning smelter sammen i denne episke fortælling om de 3 konger.  2 timer – 100  - 9.000 kr.

 

Ridderskole: Børn bliver skolet i alt fra slåskamp til ridderdyder, af de to erfarne riddere.  2 timer – 50 – 6.000 kr.

 

Spionskolen: Lad børn og voksne gå på opdagelse i spionernes verden under den kolde krig.  2 timer – max 25 – 8.0000 kr.

 

Alle priser er eks. moms og transport, se mere under vores salgsbetingelser