Børneunderholdning

Vi aktiverer børnene med udfordrende leg

Uanset om I er på udkig efter et par timers underholdning eller pædagogisk formidling af et bestemt tema, er I kommet det rigtige sted hen. Vi har et udvalg af rollespil for børn i alle aldre – et udvalg, der kun bliver større, og sagtens kan udvides, hvis I står med en specifik idé, I vil have designet et rollespil til.

Rollespil er et genialt værktøj til at stimulere fantasien, sammenholdet og empatien, og så aktiverer det deltagerne på en måde, andre aktiviteter ikke kan hamle op med. Det er nemt at glemme eventyret om den seje heltinde og monsteret, der blev slået ihjel – det er væsentligt sværere at glemme, hvis man selv var heltinden, der stod med sværdet i hånden!

På Rollespilsakademiet har vi mange års erfaring i at lave rollespil til underholdning såvel som til læring, og rollespillets pædagogiske princip er vores vigtigste værktøj, både til udvikling af faglig kunnen og som socialt redskab.

Herunder følger nogle eksempler på events, vi tidligere har haft succes med at lave for bl.a. institutioner og både mindre og større grupper af børn – heriblandt en del rollespil, der behandler vigtige og spændende dele af Danmarkshistorien.

Tøv ikke med at kontakte os, selvom jeres idé endnu ikke er på formel – så skræddersyr vores dygtige designere et event til jer.

Vi er klar til at skabe den helt rigtige oplevelse for jer og de børn, I arbejder med.

forespoergsel  book

Vidste du

At vi hos rollespilsakademiet har mange spændene tilbud til sommerferieaktiviteter, med vores mange års erfaring kan vi give jer et par timer, en dag eller en hel uge med rollespil som tema.

 

Så lad ungerne tage det første kursus i sværdpædagogik, mens de drømmer om at være heltinden eller helten der banker monstret.

KAMPTRÆNING. Rollespil hvor børn lærer kampkunst med sværd. Blandt andet velegnet til børnefødselsdage. Antal deltagere: Max. 25. Varighed: 2 timer. Pris: 5.000,-.

 

DEN MAGISKE VERDEN. Et magisk rollespil i stort format. Oplev den magiske verden, og bliv trænet i at beskytte den! Antal deltagere: Max. 100. Varighed: 3 timer. Pris: 19.000,-.

 

HVOR ER LOKE? Et rollespil for mange deltagere om nordisk mytologi. Velegnet til undervisning og i institutioner. Antal deltagere: Max. 100. Varighed: 3 timer. Pris: 16.500,-.

 

HVAD ER ONDSKAB? Et aktivt rollespil om ondskab der skal bekæmpes. Velegnet til undervisning af konfirmander og i udskolingen. Antal deltagere: Max. 100. Varighed: 2 timer. Pris: 15.000,-.

 

KAMPEN OM ALASIA. Et fantasyrollespil i stort format, hvor opgaver skal løses og onde monstre bekæmpes. Antal deltagere: Max. 100. Varighed: 3 timer. Pris: 16.500,-.

 

BØRNEKORSTOGET. Et historisk rollespil for mange deltagere. Også velegnet som læringsrollespil i undervisningen. Antal deltagere: Max. 100. Varighed: 3 timer. Pris: 19.000,-.

 

SVEND, KNUD OG VALDEMAR. Med sværd, action og episke taler bliver børnene krigere, og lærer samtidig om de sagnomspundne kongsemner Svend, Knud og Valdemar. Antal deltagere: Max. 100. Varighed: 2 timer. Pris: 9.000,-.

 

EVENTYRET MELLEM BØGERNE. Et rollespil med helte, skurke og mystiske væsener, som er sluppet ud af bøgernes univers. Velegnet til biblioteker. Antal deltagere: Max. 25. Varighed: 2 timer. Pris: 8.000,-.

 

DET FEMTE ELEMENT. Et spændende rollespil, for mange deltagere, om drama og opgaveløsning. Antal deltagere: Max. 100. Varighed: 3 timer. Pris: 16.500,-.

 

FOR SVEND GØNGE. Til kamp mod svensken! Et historisk rollespil om Svend Gønge og hans partisaner. Antal deltagere: Max. 100. Varighed: 3 timer. Pris: 16.500,-.

 

HELGI DANER. Et fængende, historisk rollespil inspireret af Josefine Ottesens roman af samme navn. Antal deltagere: Max. 25. Varighed: 2 timer. Pris: 6.000,-.

 

Alle priser er eks. moms og transport, se mere under vores salgsbetingelser