Polterabender

SKAL DIN VEN(INDE) HAVE EN UFORGLEMMELIG POLTERABEND?

Så står vi klar!

Måske har I allerede et tema eller en idé til, hvad der skal ske på brudens eller gommens dag før dagen. En polterabend er en sjov tradition, og vi vil meget gerne inviteres med til jeres.

En polterabend med Rollespilsakademiet byder på mere end et sjovt kostume. Vi har mere end ti års erfaring med at gøre specielle lejligheder endnu mere specielle, og vi tilbyder en hel række af interaktive eventyr, hvor bruden eller gommen får lov at spille hovedrollen.

Vi har det meste – hvad enten I vil jage monstre, lege med NERF-guns, løse mordgåder eller noget helt fjerde!

Herunder er nogle af vores mest populære polterabend arrangementer. Vi designer også meget gerne en unik oplevelse til jer; kun fantasien sætter grænser, og vi har masser af den!

forespoergsel  book

Vidste du

At en polterabend med rollespil er en god måde at ryste gruppen sammen på, og at vi også gerne hjælper med at overfalde bruden eller brudgommen på jeres rute, så aktiviteten bliver en overraskelse, måske også for de andre gæster.

 

Og så er det altid sjovt at banke sine venner med gummisværd!

MONSTERJAGT. Bliv oplært af erfarne monsterjægere, før I selv går på jagt for at finde og nedkæmpe grusomme og blodtørstige monstre! Velegnet til bl.a. polterabend og teambuilding. Antal deltagere: Max. 25. Varighed: 2 timer. Pris: 8.000,-.

 

GUMMIVOLD. Oplev den simple glæde ved at tæske løs på hinanden – men uden at komme til skade. Antal deltagere: Max. 25. Varighed: 2 timer. Pris: 5.000,-.

 

NOGET OM HELTE. Et rollespil hvor I udfolder jeres indre helte og (forhåbentlig!) overvinder monsteret. Især velegnet til polterabend og teambuilding. Antal deltagere: Max. 25. Varighed: 2 timer. Pris: 6.000,-.

 

DRAMAWORKSHOP. To erfarne instruktører lærer jer at improvisere og styrke jeres skuespilevner. Det bliver både sjovt og lærerigt! Antal deltagere: Max. 25. Varighed: 2 timer. Pris: 6.000,-.

 

BARON OTTOS TESTAMENTE. Middagsselskabet bliver akavet, når Baron Otto dør under mystiske omstændigheder. Hvem af jer gjorde det? Og hvad med testamentet? Antal deltagere: Max. 30. Varighed: 2 timer. Pris: 7.000,-.

 

DET STORE SCOOP. Et rollespil velegnet bl.a. til events, arrangementer og storcentre. Få dagens scoop! Antal deltagere: Max. 30. Varighed: 2 timer. Pris: 6.000,-.

 

Alle priser er eks. moms og transport, se mere under vores salgsbetingelser