Børnefødselsdage

En fødselsdag, I aldrig glemmer

Vores professionelle og dedikerede team tilrettelægger og designer de allerbedste børnefødselsdage, og dukker op med erfarne instruktører og alt det nødvendige udstyr.

Vælg det, der passer til dit fødselsdagsbarn; hvad enten det er skattejagt med uhyggelige monstre, tryllestavsbygning, sværdkamp med pirater, detektivopgaver eller noget helt femte, har vi stor erfaring 

Fødselsdagen kan foregå i jeres baghave, et skovområde i nærheden eller et tredje sted, der passer jer.

Her er eksempler på, hvordan en fødselsdag med rollespil kan se ud, men lad dig ikke begrænse af de muligheder, du finder her – vi designer gerne en unik oplevelse, der opfylder lige præcis dit barns ønsker.

Vi glæder os til at skabe en fantastisk fødselsdag for dit barn!

forespoergsel  book

Vidste du

At rollespil ikke bare er en god måde at få mere motion og frisk luft i naturen, men også udvikler børns evner inden for empati, teamwork og kommunikation.

 

Så lad børnene komme ud og få røde kinder, mens de har sjove oplevelser med deres kammerater.

 

Vi lover, at det nok skal blive eventyrligt

HELTENES PRØVE. Børnene skal oplæres som sande helte og til sidst kæmpe mod et farligt monster! Antal deltagere: Max. 25. Varighed: 2 timer. Pris: 6.000,-.

 

DEN FORSVUNDNE FANGE. Der er fokus på sjov og mysterier, når I skal hjælpe mesterdetektiven med at finde en forsvunden fange. Antal deltagere: Max. 25. Varighed: 2 timer. Pris: 8.000,-.

 

SVÆRDBYGNINGSWORKSHOP. Børn lærer sværdbygning og det kreative håndværk, og får sværdet med hjem. Bl.a. velegnet på biblioteker, til events og arrangementer. Antal deltagere: Max. 25. Varighed: 2,5 timer. Pris: 6.000,-.

 

DEN FØRSTE TRYLLESTAV. En magikers vigtigste instrument er tryllestaven! Lav din helt egen, og lær at kæmpe med den. Antal deltagere: Max. 25. Varighed: 2 timer. Pris: 6.000,-.

 

TROLDESKATTEN. Et rollespil om heltemod, magi og skattejagt. Antal deltagere: Max. 25. Varighed: 2 timer. Pris: 8.000,-.

 

KAMPTRÆNING. Sjovt og aktivt rollespil, hvor deltagerne oplæres i kamp med sværd. Antal deltagere: Max. 25. Varighed: 2 timer. Pris: 5.000,-.

 

KAPTAJN KASPERS PIRATSKOLE. Kaptajnen er på jagt efter nye medlemmer til sin besætning. Har børnene det, der skal til for at blive ægte pirater? Antal deltagere: Max. 25. Varighed: 2 timer. Pris: 6.000,-.

 

DEN MAGISKE SKOLE. Et kreativt og sjovt rollespil med lynkursus i magiens kunster! Antal deltagere: Max. 25. Varighed: 2 timer. Pris: 8.000,-.

 

Alle priser er eks. moms og transport, se mere under vores salgsbetingelser