Vi tilbyder

Hos Rollespilsakademiet tilbyder vi en bred palette af forskellige events til både børn og voksne – alt sammen med udgangspunkt i rollespil.

På denne side kan du få et overblik over vores forskellige kategorier. Eksempelvis Børneunderholdning med fokus på sjov og aktiv udvikling til både institutioner og biblioteker, eller Børneaktiviteter, hvor du finder alle vores kreative værksteder og tema events til messer og kulturarrangementer. Under både læringsspil og historieformidling finder du desuden de tilbud, der med fokus på læring, er målrettet skoler, museer og andre kulturinstitutioner.

 Og sidst men ikke mindst kan de voksne lære at lege igen, til et af vores fantastiske polterabend events, der garanterer at I både for pulsen op og noget at snakke om bagefter!

 Skulle du mod forventning ikke finde det du søger, eller har du spørgsmål til et specifikt event kan du altid give os et kald på telefon 71995780 og skulle du sidde og brænde inde med en særlig idé, du gerne vil have ført ud i livet, så laver vi også skræddersyede events.

børneaktiviteter  Workshops og værksteder til kulturarrangementer, messer, biblioteker m.fl. Vi kan bidrage med levendegørelse, under­holdning og aktivering af gæster i alle aldre.

 

børneunderholdning  Vi aktiverer børnene med udfordrende leg. Uanset om I er på udkig efter et par timers underholdning eller pædagogisk formidling af et bestemt tema.

 

læringsspil  Rollespil er underholdende og en sjov måde at lære på – hvad end det drejer sig om historiske fakta eller praktiske færdigheder. Se vores spil til skoler m.fl.

 

børnefødselsdage  En fødselsdag, I aldrig glemmer. Giv dit barn den ultimative temafødselsdag med rollespil! Vær helt for en dag, bekæmp monstre og find skatten!

 

Rollespilsakademiet historieformidling

 

polterabender  Skal din ven(inde) have en uforglemmelig polterabend? Vi har det meste – hvad enten I vil jage monstre, lege med NERF-guns,  løse mordgåder eller noget helt fjerde!

 

den sorte doed

Sygdom, penge og klasseskel

I rollespillet Den sorte død sættes der fokus på skellet mellem befolkningsgrupper som det var i middelalderen. Deltagerne opdeles i rige og fattige familier, og med store forskelle i ressourcer og muligheder skal de forsøge at overleve den sygdom, der dræbte næsten halvdelen af Europas befolkning.

Ved at benytte simple visuelle teknikker præsenteres deltagerne for en model af middelaldersamfundet der illustrerer præcis hvor stor, forskellen mellem klasserne var. Herved belyses en række historiske og etiske emner på en måde, der er både lærerig og underholdende. Oplev en af Europas vigtigste - og mest dødelige - historiske kapitler på en måde, der engagerer deltagerne personligt.

Mål:

Anbefalet målgruppe: Historie A

Kernestof: indtil 1453, Samfundenes tilblivelse, europæisk middelalder.

Læring om middelalderens samfundsklasser og hvordan de var bygget op omkring et monarki. Troen om at katastrofen var guds straf for Europas synder. Forståelse af udviklingen inde for det medicinske felt. Perspektivering til det arabiske folks tilgang studier af medicin.