Vi tilbyder

Hos Rollespilsakademiet tilbyder vi en bred palette af forskellige events til både børn og voksne – alt sammen med udgangspunkt i rollespil.

På denne side kan du få et overblik over vores forskellige kategorier. Eksempelvis Børneunderholdning med fokus på sjov og aktiv udvikling til både institutioner og biblioteker, eller Børneaktiviteter, hvor du finder alle vores kreative værksteder og tema events til messer og kulturarrangementer. Under både læringsspil og historieformidling finder du desuden de tilbud, der med fokus på læring, er målrettet skoler, museer og andre kulturinstitutioner.

 Og sidst men ikke mindst kan de voksne lære at lege igen, til et af vores fantastiske polterabend events, der garanterer at I både for pulsen op og noget at snakke om bagefter!

 Skulle du mod forventning ikke finde det du søger, eller har du spørgsmål til et specifikt event kan du altid give os et kald på telefon 71995780 og skulle du sidde og brænde inde med en særlig idé, du gerne vil have ført ud i livet, så laver vi også skræddersyede events.

børneaktiviteter  Workshops og værksteder til kulturarrangementer, messer, biblioteker m.fl. Vi kan bidrage med levendegørelse, under­holdning og aktivering af gæster i alle aldre.

 

børneunderholdning  Vi aktiverer børnene med udfordrende leg. Uanset om I er på udkig efter et par timers underholdning eller pædagogisk formidling af et bestemt tema.

 

læringsspil  Rollespil er underholdende og en sjov måde at lære på – hvad end det drejer sig om historiske fakta eller praktiske færdigheder. Se vores spil til skoler m.fl.

 

børnefødselsdage  En fødselsdag, I aldrig glemmer. Giv dit barn den ultimative temafødselsdag med rollespil! Vær helt for en dag, bekæmp monstre og find skatten!

 

Rollespilsakademiet historieformidling

 

polterabender  Skal din ven(inde) have en uforglemmelig polterabend? Vi har det meste – hvad enten I vil jage monstre, lege med NERF-guns,  løse mordgåder eller noget helt fjerde!

 

zombie surprise

Surprise! Zombies!

Klokken 12.32 på en kold og mørk efterårsdag begyndte de første meldinger at lyde over radioen. Da klokken var blevet 13 viste alle tv-kanaler den samme nødudsendelse. Flere og flere medlemmer af befolkningen var blevet ramt af den samme virus – en virus, der gjorde dem både voldelige og kannibalistiske.

På et lille kontor i midten af København har de ansatte netop færdiggjort dagens morgenmøde, da de første rapporter dukker op på kontorets tv-skærm. Kort efter banker bygningens vagter hårdt på døren – hvis det lille firma skal overleve, er de næste timer kritiske. Der skal samles mad, barrikaderes døre og vigtigst af alt samarbejdes, hvis alle skal overleve Zombieapokalypsen.

Med ”Surprise! Zombies!” bliver arbejdsdagen lige pludselig en helt anden, når vores dygtige instruktører pludselig ankommer og zombieapokalypsen er en realitet. Vi medbringer alt udstyr, spillet behøver, et videoklip om katastrofen og klamme, frygtindgydende zombier. I bliver guidet igennem to actionfyldte, pressede og sjove timer med katastrofer, zombier og teamwork.